Brugervejledning
for popcornmaskine:
1)
Låg løftes og det kontrollerer at det ikke ligger fremmedlegemer i gryden.
2)
Maskinen tilsluttes strømnettet, 220V, 50Hz, 1300Watt
3)
”Heat” og ”Warm” tændes samt lys
4)
”Motor” (omrører) startes.
5)
Efter et par minutter tilsættes afmålt kokosfedt og popcorn.
6) Låg sænkes.
7)
Låger lukkes.
8)
Når der ikke popper flere popcorn, stoppes ”motor”.
9)
Låg løftes og gryde tippes ved hjælp af håndtag, så alle popcorn kommer ud.
10)Gryde
tippes på plads igen ved hjælp af håndtag.
11)Der
kan drysses salt udover de færdige popcorn efter smag
12)Popcornmaskinen
er nu klar igen og proceduren gentages der fra punkt 4.
13)Hvis
der ikke skal poppes flere popcorn, men de bare skal holdes varme, slukkes der
på ”Heat” knappen, men ”Warm” stadigvæk er tændt.
Dosering:
Til
en portion bruges der ca: 1 kop popcorn ca. 200 gram + en stor ske kokosfedt
ca. 35- 45gram + en fingerspids salt.
Dette giver ca 6-7 kræmmerhuse på 0,8 liter pr. portion
OBS. Gryde bliver meget varm på
yderside
OBS. Der må ikke fyldes vand i
gryden mens den er varm, dette kan ødelægge gryden
Rengøring:
– Tøm gryden for popcorn/majs
– Tør gryden af med en ren
fugtig klud på indvendig og udvendig
– Fej/fjern popcorn rester fra
popcornmaskinen og rens sideglas med en alm. Glasrens
– Tøm bakken under
popcornmaskinen