Brugervejledning for popcornmaskine:

1) Låg løftes og det kontrollerer at det ikke ligger fremmedlegemer i gryden.

2) Maskinen tilsluttes strømnettet, 220V, 50Hz, 1300Watt

3) ”Heat” og ”Warm” tændes samt lys

4) ”Motor” (omrører) startes.

5) Efter et par minutter tilsættes afmålt kokosfedt og popcorn.

 6) Låg sænkes.

7) Låger lukkes.

8) Når der ikke popper flere popcorn, stoppes ”motor”.

9) Låg løftes og gryde tippes ved hjælp af håndtag, så alle popcorn kommer ud.

10)Gryde tippes på plads igen ved hjælp af håndtag.

11)Der kan drysses salt udover de færdige popcorn efter smag

12)Popcornmaskinen er nu klar igen og proceduren gentages der fra punkt 4.

13)Hvis der ikke skal poppes flere popcorn, men de bare skal holdes varme, slukkes der på ”Heat” knappen, men ”Warm” stadigvæk er tændt.

 

Dosering:

Til en portion bruges der ca: 1 kop popcorn ca. 200 gram + en stor ske kokosfedt ca. 35- 45gram + en fingerspids salt.  Dette giver ca 6-7 kræmmerhuse på 0,8 liter pr. portion

 

OBS. Gryde bliver meget varm på yderside

OBS. Der må ikke fyldes vand i gryden mens den er varm, dette kan ødelægge gryden

 

Rengøring:

      Tøm gryden for popcorn/majs

      Tør gryden af med en ren fugtig klud på indvendig og udvendig

      Fej/fjern popcorn rester fra popcornmaskinen og rens sideglas med en alm. Glasrens

      Tøm bakken under popcornmaskinen